Servicii

Website Design

Doriti un site care sa vă reprezinte în lumea online ? Sute de clienți au obținut rezultate exponențiale în toate domeniile. Noi va putem ajuta pentru a va realiza obiectivul propus!

Solicita oferta!

Mentenanta web

Pasul urmator dupa crearea unui Site sau a unui Magazin Online, este actualizarea periodica a acestuia, pentru a atrage cat mai multi clienti iar afacerea ta sa aiba succes.

Solicita oferta!

Aplicatii mobile

Dezvoltăm aplicații mobile iOS si Android, dedicate magazinului online ori website-ului dumneavoastra.Clientii pot accesa site-ul doar printr-un singur click !

Solicita oferta!

Optimizare SEO

Obtine vizibilitate si implicit mai multi clienti prin rezolvarea problemelor de indexare ale website-ului, link building si continut de calitate. 

Solicita oferta!

Promovare

Rularea unei campanii publicitare este cea mai ușoară cale de a obține site-ul dvs. pe pagina 1 a Google sau Bing pentru cuvintele cheie alese.

Solicita oferta!

Graphic Design

Suntem talentati, avem experienta si infrastructura pentru realizarea elementor grafice ce tin de identitatea companiei dumneavoastra. 

Solicita oferta!
Alin Constandache

Nu as ezita sa va recomand pe dumneavoastra pentru profesionalismul si seriozitatea de care dati dovada.

- Alin Constandache
Ioana Marinescu

Au raspuns prompt la toate solicitarile, iar executia a fost pe masura asteptarilor. Servicii de calitate si oameni profesionisti

- Ioana Marinescu
animate-icon
84
Website de prezentare
animate-icon
24
Magazine Online
animate-icon
46
Aplicatii Android
animate-icon
264
Campanii de Promovare
Facebook